Over ons

FOOD 4 YOU

homecooking, traiteur, catering, BBQ, ... en zoveel meer

Food4You is een jong, enthousiast en creatief familiebedrijf, gestart begin 2015. Lekker, gezellig en zorgenloos tafelen is wat wij onze klanten willen bieden.

De enthousiasteling in de keuken is Tijl. Hij is onderlegd in de klassieke Franse keuken en liep school in het 'Instituut voor Voeding Ter Groene Poorte' te Brugge. Met een frisse kijk op het hedendaags koken brengen hij u een eigenwijze variatie aan stijlen en producten.

 

Voor de bediening en bijstand in de keuken kan hij rekenen op zijn familie,

welke u graag met een glimlach bedienen.

 

Kijk gerust rond op de site en houd onze Facebook pagina in de gaten voor leuke nieuwtjes!

 

Bij interesse aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Tijl Verschueren

 

OPLEIDING

 

Studeerde af in het jaar 2002 in hotelschool Ter Groene Poorte en genoot nog een specialisatiejaar 'banket - bakker - patisserie' tot 2003.

 

 

ERVARING

 

Hij liep onder andere stages in de gerenommeerde tweesterren-restaurants 'Au Vigneron' bij Dhr Dhauwe te Oostende en 'Hof ter Eycken' bij Dhr Vanheule te Ninove. Hij deed ook buitenlandse stageplaatsen aan. 'Posthotel' te Arosa, Zwitserland, 'patisserie De Baere' te Londen, Verenigd Koninkrijk en 'Nikki Beach' te Saint-Tropez, Frankrijk.

Na de schoolse opleiding was de zin naar kennis nog niet voldaan en ging hij twee jaar in de leer bij dhr Roger Souvereyns, u wel bekend van het Michelinsterwinnende 'Scholteshof' te Steenvoorde.

Tijl ervaart zijn kennis in de horeca als 'nooit af' en tracht de daaropvolgende jaren zijn 'knowhow' uit te breiden door meerdere uitdagingen aan te gaan. Zo werkte hij enkele jaren als banketchef in 'Serwir Hotel' te Sint-Niklaas, vervolgde zijn carrière als chef te 'Kasteel van zwijnaarde' en werd daarna Chef in het 'International Club of Flanders' te Gent.

De passie voor het koken gaat diep en zet Tijl aan tot het oprichten van een eigen zaak.

Copyright @ Food4You Assenede